söndag 11 november 2012

Lite öl, lite mat och så lite vin

Igår kväll var det dags, Pelle och jag hade bokat bord kl. 20.30 här för bara oss två,
har inte hänt på hur längesen som helst!!!
Faktiskt inte sen innan Didde kom till världen!?
Så nu när det börjar närma sig vår andra bröllopsdag var det ju perfekt!!
Sen var (är) ju jag tvungen att ha jätteont i halsen
och vara lite febrig (dagisbaciller månne?) och så..
 
Men va tusan: GOTT & MYSIGT var det ändå!
 
 
MIN "KVÄLLENS MENY"
 
FÖRRÄTT:
 
Carpaccio
Tunn oxfilé serveras med ruccola, färsk hyvlad parmesan,
citron och olivolja.
 
HUVUDRÄTT:
 
Tagliata del buongustaio
Helstekt marinerad oxfilé serveras på en bädd av ugnsbakad potatis,
antipasto grönsaker, ruccola och tryffelsås.
 
EFTERRÄTT:
 
Fanns det inte plats för, jag var proppmätt och framför allt: NÖJD
 


 

1 kommentar: